Bel ons: 038-2340858   |   openingstijden: Seizoenstart: 1 mei 2024 – We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Over ons

“Waarom hebben we dat in Hasselt eigenlijk niet?”

“We komen zelf uit Hasselt en zijn in de zomer ook vaak op  het water te vinden. Dan zagen we vaak huurbootjes vanuit Zwolle Hasselt binnen varen. ‘Waarom hebben we dat in Hasselt eigenlijk niet?’ dachten we toen.”

Over ons 

Als het mooi weer is bevinden wij ons graag op het water om onze veelzijdige regio vanaf het water te bewonderen. Op een warme zomerdag in 2020 voeren wij over het Zwartewater richting Zwolle. Rondom Zwolle zagen wij mensen genieten in een gehuurd bootje. Vage plannen werden concrete plannen: dit wilden wij ook graag mogelijk maken in ons Hasselt!

Zelf houden wij van comfortabel en luxe varen en willen graag dat onze klanten dit ook kunnen ervaren. Om deze reden komen er comfortabele kussens in de boot te liggen, heeft de boot rugkussens en hebben wij bewust gekozen voor een rondzit in de boot. Ook zijn er mogelijkheden om arrangementen en andere extra’s bij te boeken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het dagje uit naar zijn/haar eigen zin kan maken.

 

Samenwerken met lokale ondernemers

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met lokale ondernemers. Zo zijn onze boten een echt Hasselts product van Hanzepunter en zijn ze gewrapt door Van Dijk Signmakers. Deze website en ons logo zijn ontworpen en gemaakt door DusDigital. De kleding is gekocht bij MusschePBM en bedrukt door Crea-Han. De picknickmand en borrelbox worden verzorgd door De Linde. Wil jij als lokale ondernemer ook met ons samenwerken? Stuur ons gerust een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

.

Team

Ons team is klein, waardoor u altijd contact heeft met een vertrouwd gezicht.