Over ons

“Waarom hebben we dat in Hasselt eigenlijk niet?”

“We komen zelf uit Hasselt en zijn in de zomer ook vaak op  het water te vinden. Dan zagen we vaak huurbootjes vanuit Zwolle Hasselt binnen varen. ‘Waarom hebben we dat in Hasselt eigenlijk niet?’ dachten we toen.”

Over ons 

Als het mooi weer is bevinden wij ons graag op het water om onze veelzijdige regio vanaf het water te bewonderen. Op een warme zomerdag in 2020 voeren wij over het Zwartewater richting Zwolle. Rondom Zwolle zagen wij mensen genieten in een gehuurd bootje. Vage plannen werden concrete plannen: dit wilden wij ook graag mogelijk maken in ons Hasselt!

Zelf houden wij van comfortabel en luxe varen en willen graag dat onze klanten dit ook kunnen ervaren. Om deze reden komen er comfortabele kussens in de boot te liggen, heeft de boot rugkussens en hebben wij bewust gekozen voor een rondzit in de boot. Ook zijn er mogelijkheden om arrangementen en andere extra’s bij te boeken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het dagje uit naar zijn/haar eigen zin kan maken.

 

Samenwerken met lokale ondernemers

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met lokale ondernemers. Zo zijn onze boten een echt Hasselts product van Hanzepunter en zijn ze gewrapt door Van Dijk Signmakers. Deze website en ons logo zijn ontworpen en gemaakt door DusDigital. De kleding is gekocht bij MusschePBM en bedrukt door Crea-Han. De picknickmand en borrelbox worden verzorgd door De Linde. Wil jij als lokale ondernemer ook met ons samenwerken? Stuur ons gerust een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

.

Team

Ons team is klein, waardoor u altijd contact heeft met een vertrouwd gezicht.

 

Covid-19 update

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben wij onderstaande opgesteld. Hanze bootverhuur houdt het nieuws nauwlettend in de gaten en houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

In deze tijd verhuren we onze Hanzepunters alleen aan:

 • personen uit hetzelfde huishouden;
 • maximaal twee personen uit verschillende huishoudens, mits de 1.5 meter wordt gehanteerd.

Wat verwachten we van jou:

 • je blijft thuis bij koorts, verkoudheids- of luchtwegklachten. Op de vaardag is iedereen 24 uur klachtenvrij. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op zodat we je op een ander dag kunnen plannen;
 • houd, altijd en in alle situaties, de minimale afstand van 1.5 meter in stand. Zowel tussen onze medewerkers als andere mensen op het water. Ook in sluizen of bij aanlegplaatsen hanteer je altijd de 1.5 meter afstand;
 • hoest en nies in je elleboog en desinfecteer je handen regelmatig;
 • neem de instructievideo over de boot van tevoren goed door;
 • bij uitgifte en teruggave van de boot verwachten we (bij iedereen boven de 13 jaar) een mondkapje.

Wat mag je van ons verwachten:

 • wij desinfecteren en wassen onze handen zeer regelmatig;
 • wij dragen een mondkapje bij uitgifte en teruggave van de boot;
 • bij koorts, verkoudheids- of luchtwegklachten blijft de desbetreffende medewerker thuis;
 • wij hanteren de 1.5 meter bij uitgifte en teruggave van de boot;
 • na elke verhuur zorgen wij ervoor dat het stuur, de gashendel, bootsleutel en handgrepen gedesinfecteerd zijn. Ook maken we de kussens frequent schoon.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Team Hanze bootverhuur

COVID-19 Richtlijnen GGD IJsselland